Vacature regiebehandelaar

Het team van Uw Psychiater zoekt een regiebehandelaar: ben jij de primus inter pares die we zoeken?

Wat bieden wij je als team van Uw Psychiater?

Ga je aan de slag voor Uw Psychiater als regiebehandelaar (psychiater, klinisch psycholoog, psychotherapeut), dan begin je aan méér dan alleen een baan als regiebehandelaar. Het team van Uw Psychiater heeft de ambitie de zorg inhoudelijk op te schudden vanuit een eigen filosofie en aanpak. Veranderen/vernieuwen betekent het comfort van de zekerheid loslaten, de dynamiek van onzekerheid benutten voor persoonlijke groei.  Dat is  echt leren en dat willen we onze patiënten  bieden: we zoeken niet naar extra zekerheid, maar leren te  ‘spelen’ met onze eigen onzekerheid, de basis voor een creatief eigen leven en dat van patiënten. Graag willen we ons zo als team verder ontwikkelen, en daarvoor hebben we je als tweede regiebehandelaar hard nodig. Dat geldt ook voor huidige regiebehandelaar. Hij is best een duizendpoot, maar ook hij heeft af en toe rust nodig om creatief te kunnen blijven voor ons als dynamisch team. Het is een aardige kerel en we zullen er op letten dat jullie in ons belang goed gaan samenwerken.

We vinden het belangrijk dat je je goed voelt in ons team en er prettig kunt werken. Dan zul je ons optimaal ondersteunen om patiënten goed behandelen. Werken bij Uw Psychiater betekent dan ook werken in een dynamische organisatie gericht op groei en ontplooiing als mens, als team, als organisatie en in een team, waarin je al je collega’s kent. Op die manier kun je samen die zorg bieden, die de groei van patiënten faciliteert en waar jij warm voor loopt.

Vanzelfsprekend zijn in het aanbod van Uw Psychiater:

  • Goede arbeidsvoorwaarden- en mogelijkheden met vanzelfsprekend overleg over de wijze van invullen;
  • Collega’s op het secretariaat die je ondersteunen met je agenda en administratie;
  • Opleidingsbudget voor je persoonlijke ontwikkeling; een lerende omgeving
  • Een enthousiast, gezellig en warm team, dat van jou wil leren;

Tenslotte: een prettige werkomgeving op je eigen locatie Zwolle,  waar je thuis bent, met een groene buitenkleur, direct buiten de deur, waar het ook goed toeven is (oa de Kas van Kaat).

Uw Psychiater werkt voor de regio Zwolle

Een groot verschil met andere organisaties binnen de SGGZ is zijn niet de patiënten, maar de persoonlijke behandeling die we bieden, nu onder jouw leiding. Geen gebruikelijke zorg, zonder eigen initiatief of eigen nadenken, puur protocollair, maar eigen maatwerk. De behandeling is erop gericht patiënten te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen door hun besluitvorming te onderzoeken en te optimaliseren. Men leert gebruik te maken van de eigen innerlijke mogelijkheden (lichamelijke signalen, emoties). De filosofie en de mogelijkheden van monitoring die we hanteren, maken evaluatie gestuurde behandeling mogelijk en voor ons een must om de doelen van patiënten samen met hen te bereiken. De uitdaging van de kritische zelfreflectie maakt onze aanpak elke dag een beetje beter, omdat we ook zelf steeds verder groeien. Dat is onze aanpak van nu. We hebben daarbij wel je hulp nodig bij intakes, diagnostiek, MDO’s, evaluaties, intervisie. Je zult merken hoe graag we ook zelf van je willen leren.

Bij Uw Psychiater werken nu zo’n 30 medewerkers; onze ambitie en groei lopen door, je kunt van dat avontuur onderdeel zijn en er zelf mee vorm aan geven. Patiënten geven Uw Psychiater gemiddeld een 9 op Zorgkaart Nederland

Wat ga je doen?

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Je bent als regiebehandelaar verantwoordelijk voor de kwaliteit van de inhoud en de uitvoering van onderzoek en behandeling van de patiënten van je eigen team.

Je denkt ook mee over de verdere ontwikkeling van je eigen locatie en van Uw Psychiater; kritische dialoog is een must, zo blijven jij en wij scherp. Hoe kan het nog beter? Hoe leveren we meer kwaliteit? We horen dat graag van jou terug.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je een regiebehandelaar SGGZ met bij voorkeur enkele/ meer jaren ervaring, of sta je aan het begin van een bloeiende carrière, heb je tijd voor de invulling van de functie voor 1-5 dagen, spreekt daarnaast de behandelvisie en ambitie van Uw Psychiater je aan, ben je nieuwsgierig naar ons als team? Dan ben jij onze kandidaat, die zich ook bij ons goed thuis voelt. We nodigen je bij deze uit om een dag mee te lopen in ons team en onze persoonlijke aanpak en collega’s te leren kennen; dan proef je waar we het over hebben.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je als eerste contact opnemen met de teamleden Kyra Lankhorst, Office Manager; Anne-Marie Beelaerts, psycholoog; PMT; Hans van Heerde, SPV i.o. of Bert Busard, psychiater. Bel 038-4220580. Direct solliciteren? Zorg dat je je CV en motivatiebrief klaar hebt staan en stuur die naar info@uwpsychiater.nl

Tot snel!

Kyra, Anne -Marie, Hans en Bert.