Vacature ervaringsgerichte / lichaamsgerichte GZ-psycholoog (24 uur, Uw Psychiater Zwolle)

Vacature ervaringsgerichte / lichaamsgerichte GZ-psycholoog (24 uur, Uw Psychiater Zwolle)
0 31 mei 2021

Ter uitbreiding van het behandelteam zoeken we per direct een nieuwe collega, als GZ-psycholoog die naast het invullen van het regie-behandelaarschap in de gespecialiseerde ggz met veel plezier en passie zijn/haar patiënten behandelt vanuit een wederkerige dialoog.

We vinden het belangrijk dat je je goed voelt in ons team en er prettig kunt werken. Dan zul je ons optimaal ondersteunen om patiënten goed behandelen. Werken bij Uw Psychiater betekent dan ook werken in een dynamische organisatie gericht op groei en ontplooiing als mens, als team, als organisatie en in een team, waarin je al je collega’s kent. Op die manier kun je samen die zorg bieden, die de groei van patiënten faciliteert en waar jij warm voor loopt.

Het betreft een aanstelling voor 24 uur per week, met mogelijk meer uren in de toekomst.
Een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden, maar ook andere vormen van samenwerking zijn mogelijk.

Doelgroep: volwassenen

Uw Psychiater verwacht dat u:

  • zowel zelfstandig als in een multidisciplinair team functioneert,
  • kennis en ervaring inbrengt in het multidisciplinaire patiënten overleg en intervisie,
  • initiatiefrijk en stressbestendig bent,
  • vooral beschikt over humor en relativeringsvermogen,
  • een bijdrage kunt leveren aan de opleiding tot GZ-psycholoog, welke opleiding
  • Uw Psychiater in 2022 wil gaan starten,
  • een bijdrage levert aan de verdere kwaliteitsontwikkeling van het zorgaanbod.

Uw Psychiater werkt voor de regio Zwolle

Een groot verschil met andere organisaties binnen de SGGZ is zijn niet de patiënten, maar de persoonlijke behandeling die we bieden, nu onder jouw leiding. Geen gebruikelijke zorg, zonder eigen initiatief of eigen nadenken, puur protocollair, maar eigen maatwerk. De behandeling is erop gericht patiënten te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen door hun besluitvorming te onderzoeken en te optimaliseren. Men leert gebruik te maken van de eigen innerlijke mogelijkheden (lichamelijke signalen, emoties). De filosofie en de mogelijkheden van monitoring die we hanteren, maken evaluatie gestuurde behandeling mogelijk en voor ons een must om de doelen van patiënten samen met hen te bereiken. De uitdaging van de kritische zelfreflectie maakt onze aanpak elke dag een beetje beter, omdat we ook zelf steeds verder groeien. Dat is onze aanpak van nu. We hebben daarbij wel je hulp nodig bij intakes, diagnostiek, MDO’s, evaluaties, intervisie. Je zult merken hoe graag we ook zelf van je willen leren.
Bij Uw Psychiater werken nu zo’n 30 medewerkers; onze ambitie en groei lopen door, je kunt van dat avontuur onderdeel zijn en er zelf mee vorm aan geven. Patiënten geven Uw Psychiater gemiddeld een 9 op Zorgkaart Nederland

Wat ga je doen?

In onze behandeling staat een persoonlijke aanpak centraal. Je bent als regiebehandelaar verantwoordelijk voor de kwaliteit van de inhoud en de uitvoering van onderzoek en behandeling van de patiënten van je eigen team.

Je denkt ook mee over de verdere ontwikkeling van je eigen locatie en van Uw Psychiater; kritische dialoog is een must, zo blijven jij en wij scherp. Hoe kan het nog beter? Hoe leveren we meer kwaliteit? We horen dat graag van jou terug.

Voor meer informatie richt u zich tot: dr. H.L.S.M. Busard, psychiater, directeur behandelzaken, tel. 038-4220580 algemeen; Prive: 06-46426754.
Uw sollicitatie kunt u direct richten aan: Mevr. K. Lankhorst, Officemanager, Dokter van Wiechenweg 8b, 8025 BZ Zwolle of per e-mail: k.lankhorst@uwpsychiater.nl

Posted in Vacatures by Uw Psychiater